Wysłany: Sob Mar 08, 2008 7:11 pm [Masakrator] 2. - 8.III.2008
OK fotka wyglada tak :
Wydaje mi sie ze mozna z tego materiału całkiem sporo wycisnać jak sie da ponieść lekko wyobraźni.
W paczce jest jpg wolany bez modyfikacji w LR i surowy RAW. W regulaminie pisze ze jakies tam inne modyfikacje tylko za zgoda autora - ja zgadzam sie na wszystko co tylko wymyślicie:)
Wiem ze regulamin mówi ze autor powinien pokazać swoja wizję masakry ale jak można to wrzuce za kilka dni bo mało czasu a z wizją która chodzi po głowie zajmie mi wiecej niż 15 minut.
Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 2339 Skąd: Przeźmierowo/Poznań
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 10:43 pm
yerzu napisał/a:
Wiem ze regulamin mówi ze autor powinien pokazać swoja wizję masakry
a czy nie lepiej byłoby zmienić w regulaminie właśnie ten podpunkt...wydaje mi się że najlepiej jeśli autor zdjęcia tak samo jak inni użytkownicy wysyłał by zdjęcie do natki...po co pokazywać zdjęcie wcześniej?
_________________ Sporadycznie na forum niestety....
a czy nie lepiej byłoby zmienić w regulaminie właśnie ten podpunkt...wydaje mi się że najlepiej jeśli autor zdjęcia tak samo jak inni użytkownicy wysyłał by zdjęcie do natki...po co pokazywać zdjęcie wcześniej?
z drugiej strony autor może wybrać sobie zdjęcie, na obrobienie którego ma świetny pomysł i wizję, a co za tym idzie, jego szanse na zwycięstwo wzrasta.
A ja Wam powiem... i myślcie o tym co chcecie: dla mnie sztuka polega na zrobieniu zdjęcia, a nie na jego obróbce w PS czy innych tanich, czy wręcz darmowych programach! Ja jestem laik, amator i jak tam jeszcze go zwał, nie dbam o Waszą opinię na mój temat.... mistrzostwem jest wyciśnięcie co się da z aparatu, a nie z programów do obróbki i niech mi kto mówi co chce... ten dla mnie jest fotografem, kto robi zdjęcia, a nie je obrabia! Ot i tyle! Pozdrawia Was mistrzów obróbki totalny "nieznawca" tematu.
_________________ Pozdrowienia
Krzysztof
A ja Wam powiem... i myślcie o tym co chcecie: dla mnie sztuka polega na zrobieniu zdjęcia, a nie na jego obróbce w PS czy innych tanich, czy wręcz darmowych programach! Ja jestem laik, amator i jak tam jeszcze go zwał, nie dbam o Waszą opinię na mój temat.... mistrzostwem jest wyciśnięcie co się da z aparatu, a nie z programów do obróbki i niech mi kto mówi co chce... ten dla mnie jest fotografem, kto robi zdjęcia, a nie je obrabia! Ot i tyle! Pozdrawia Was mistrzów obróbki totalny "nieznawca" tematu.
Tu nie chodzi o udoskonalanie zdjecia - chodzi o MASAKRE zdjecia i dobra zabawe
Tu nie chodzi o udoskonalanie zdjecia - chodzi o MASAKRE zdjecia i dobra zabawe
Oki... to przepraszam, zatem trafiłem w nieco niewłaściwe miejsce Zajmę się trochę może mniej udanymi, ale nie "masakrowanymi" zdjęciami:) Wiecie, tak dla własnej satysfakcji, bo to akurat daje mi sporo radości:) Pozdrawiam i życzę sporo inwencji w "masakrze"
_________________ Pozdrowienia
Krzysztof
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum