Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 2339 Skąd: Przeźmierowo/Poznań
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 12:19 am
a to są całe kadry tak?
Bo jeśli tak to nic innego jak wykadrować i będzie gites.
Za czas jakiś same modliszki zagoszczą tutaj.
Ciekawe czy jak będzie wiosna to będziecie wychodzić jeszcze w teren robić foty
_________________ Sporadycznie na forum niestety....
Bożemój, czy na pierwszych dwóch zdjęciach ona/on coś/kogoś zjada? Oo
W sumie ja też bym chyba trochę poobcinała bo trzeba się przedzierac przez całą tą pustkę do głównego tematu ;D Mi się to trochę zlewa, ale co ja mogę, nie znam się ;D
3. mi się podoba, tak dumnie się odchyla, jakby pozowała
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 3:14 pm
cały czas sie zastanawiam dlaczego tak dużo przestrzeni dajesz...wycinaj trochę w prog graf jeśli juz nie możesz bardziej powiększyć.
Ostatnie kadrowo nie zrozumiale dla mnie...dlaczego nie tak np:
ja wycinałem z tego małego pliku-Ty wycinać będziesz z całej wielkości i ze spokojem będziesz mógł podostrzyć zdjęcie bez utraty jakości...
Co do kolorów-każda przeglądarka zmienia kolor zdjęcia,każdy przechowywacz plików jak imageshack również, internet zmienia kolor ale można temu zaradzić zapisując zdjęcie z odopowiednimi parametrami w photoshopie
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 3:39 pm
w sumie ten kadr co zaproponowałem nie jest aż ak trafiony ale bardziej niż ciasne kadrowanie jest oddanie szczegółów i powiększenie-tego na Twoich ostatnich zdjęciach brakuje moim zdaniem-jest dobrze ale jednak jak CI mowilem fotki norixa są lepszejsze dzieki temu powiekszeniu wlasnie.
P.S. no troszkę przostrzylem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum