Wysłany: Wto Sie 21, 2007 11:12 am Nauczyciele do FOTOWARSZTATU potrzebni :)
Moi drodzy-ponieważ ostatnimi czasy dział fotowarsztat nieco zelżał w opisach i poradach dotyczacych fotograficznych początków naszych juzerów zwracam się z otwartą prośbą do was.
Potrzebni są "nauczyciele" w kwestiach podstaw fotografii.
Osoby, które z cierpliwością będa chciały tłumaczyć po raz enty o sposobie kadrowania, świetle-słowem o wszystkim co wiąże się z podstawowymi naukami fotograficznymi.
Jeśli znalazłyby się takie osoby-dostały by status "nauczyciela" dzięki czemu osoby które rejestrowały się u nas i takie, które już są, ale nie są biegłe w tym zakresie-mogły łatwo znaleźć kogoś, kto odpowie im na kilka pytań, pomoże w doborze parametrów-poda jakieś wskazówki...
Czekam na wasze propozycje odnośnie chęci podjęcia się takiego wyzwania
Jeśli macie jakieś inne ciekawe pomysły na rozwiązanie pomocy początkującym-również zapraszam do dyskusji
Ja proponuję Griszę z jego zestawem narzędzi pedagogicznych "CTR+ALT+DEL" i druga kandydatura "www.google.pl" <-- uczy wszystkiego tylko trzeba dobrze słuchać tzn.szukać
pozdro...
Ale do rzeczy...
Czyli mam rozumieć że Cyberek, greenshadow i El Chueco zostają - FOTO NAUCZYCIELAMI
Potwierdzcie mi to proszę a wtedy dostaniecie odpowiedni dopisek pod avatarem żeby wsztscy nowincjusze wiedzieli gdzie i do kogo zwracać się o pomoc
Jeżeli z moim poziomem mogę zostać czyimkolwiek nauczycielem to też mogę się zgłosić jeśli jeszcze potrzebujecie chętnych. Mogę np uczyć włączać aparat
_________________ C 30D + C 85mm/1.8 + C 50mm/1.8 + C 18-55mm/3.5-5.6 http://www.michalostruszka.pl - moje zdjęcia, zapraszam
dobra,w takim razie mikeos i Cyberek zostają oficjalnie "foto nauczycielami'
Mam nadzieję, ze godnie będziecie reprezentować dane wam stanowisko
A czuko i greenshadow jak??
Potrzebni są "nauczyciele" w kwestiach podstaw fotografii.
A co w kwestii "postprocesingu" jeśli takowi będą potrzebni to mogę się zgłosić ze swoją skromną wiedzą jeżeli chodzi o PS-a choć nie jestem expertem myślę że w kilku kwestiach mogę być pomocny w miarę możliwości znajomości w.w softu i czasu oczywiście.
pozdro...
A co w kwestii "postprocesingu" jeśli takowi będą potrzebni to mogę się zgłosić ze swoją skromną wiedzą jeżeli chodzi o PS-a choć nie jestem expertem myślę że w kilku kwestiach mogę być pomocny w miarę możliwości znajomości w.w softu i czasu oczywiście.
A masz może jakieś gotowe tutki ? Bo dział "Samouczek" właśnie do tego służy co Ty mówisz, tyle tylko że tam sie nie daje pytań a każdy z własnej nieprzymuszonej woli może dawać tutki by pomagać innym
_________________ Człowiek jest wielki, nie przez to, co ma, lecz przez to kim jest,
nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum