Wysłany: Pon Maj 11, 2009 12:47 am Tu mnie jeszcze nie było :) Nowe
Potrzebna każda konstruktywna opinia za ramki z góry przepraszam
1.
2.
_________________ Fuji S9600 + Raynox 202 + inne drobiazgi
Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób.
Ostatnio zmieniony przez Wendigo Sob Lip 11, 2009 10:45 pm, w całości zmieniany 2 razy
Moim zdaniem 1 super ujęcie (było by bardziej super gdyby mały patrzył w szkło, ale to tylko dziecko).
Trochę ciasno na 2 i średnie BW na obu, raczej szarość.
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 7:03 pm
Dla mnie zdjęcia są zarąbiste i rozbrajające; na pierwszym uwaga dziecka zwrócona na przedmiot lub osobę z góry, a na drugim ukazanie "radochy" dziecka. Po za tym wyglada jakby dziecko miało zeza (oczywiście nie, i po dłuższym patrzeniu widać oczy są proste), ale to nadaje zdjęciu uroku.
Dzieki za wizytacje Krzysiek-foto-18, viruszg, no i przedewszystkim gulasz, i wszelkie uwagi.
gulasz, w kolorze jego oczy sa niesamowicie niebieskie lecz niestety tlo kanapy lub tygrysiej ściany zabijalo caly efekt wiec zdecydowalem sie na BW którego jeszcze pożądnie nie potrafie obrabiac ale z takim modelem postaram się o więcej
Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób.
Do porównania w kolorku. Próbowalem sie posbyc (uzyskac lepsze swiatlo) cienia na oczach ale nie wyszlo ale bardziej na razie minie interesuje kadr.
3.
Podziękował za odwiedziny zaza92, a przedewszystkim dla greenshadow, raczkuje w tym temacie lecz mnie wciąga całkowicie obaczymy co z tego da sie jeszcze pozyskać
Dwa maluchy na piątce są niesamowite! Moment ich uchwycenia jest dla mnie mistrzowski!
Jakie to uroczę, że dzielą się tym smoczkiem
Fajne są również te plamki na pierwszym planie.
Zgadza sie jest nie udało mi sie trafić a i model ciut za ruchliwy + za zimno jak dla niego było ale co z resztą chyba że tylko to FF przeszkadza.
Dzięki za wizyte ROOstry,
Oto kolejne.
8.
Zastanawia mnie jedno czy fotosik nie deformuje mi fotografi bo bez abonamentu pozwala jedynie na 500px ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum