Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 11:52 am
Dzięki.
Jak byś prostował 5, postacie i ściany są w pionie. Chałupa stoi w ostrym zboczu.
Rozjechane spojrzenia były zamierzone, kadr patrzący na siebie też mam. To jest kadr w koncepcji "jeszcze osobno, ale już razem", przyszliśmy z różnych stron.
Różnica wzrostu zasadniczo wynika z pochyłości.
Bukiet nie jest owinięty,bo badylki są ozdobione koralikami.
Młodego rozpiąłem, ale brzydki brzuszek wystawał .
7.
8.
9.
_________________ D50 + Nikkor 18-55 + N70-210f4 + MIR 37 + HELIOS 44 + JUPITER 135 + JUPITER 200
ZENIT ET + Nissin Di622 CHYBA STAŁEM SIĘ SZUMOFOBEM I MANIAKIEM OSTROŚCI !!! Jestem w III klasie akordeonu!
a ja mimo, że nie specjalista też wrzucę swoje 2 grosze Nr 3 sam pomysł mi się podoba, bo zbija trochę rutynę zdjęć ślubnych:) nr 5 ten pierwszy na plus - ładne i romantyczne. Na minus niestety nr 4 ale to już rzecz gustu
Najbardziej chyba podoba mi się ósemka. Zwyczajny portret, ale bardzo udany. Gdyby tylko przerobić go na black&white w ogóle byłoby świetnie.
Co do reszty... kadry są trochę nieprzemyślane, a ten motyw z akcją na aucie humorystyczny, ale do takiej scenki potrzebna jest dobra gra aktorska, bo to co zaprezentowali państwo młodzi nie wyszło najlepiej
Ale początki niezłe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum