heheeh - zabawne ;D
chyba już byłam nieźle zmęczona wczoraj - dzisiaj jak patrze na zdjęcia to kadry wydają się być ok... przepraszam
tak zwana mea kulpa
ale dodatkowo bardzo ładna głębia na niektórych pracach
a jak mam sie wgłębić to tak
8 - za ciemne
7 - mnie to nie urzekło
6 - piękna głębia
5 - wiem że ciężko uchwycić takie latające stwory ale jak zamieszczasz to liczysz sie raczej z krytyką - dla mnie za daleko - i kompletnie mnie nie przyciąga
4,3 - nie moje klimaty - nie lubie takich robali - ale GO fajna i poprawnie
2 dla mnie spoko - aczkolwiek tutaj kadr nie do końca mi siedzi .. i jak się mam czegoś przyczepić to główka nieostra
ale kolorystycznie bombastycznie
a 1 to tez nie mój gust
tylo
_________________ Olympus e510
dawno temu - canon A510
o ile dobrze sie orientuję regulamin się nie zmienił...
max 3 foty na posta ( i to by na dobrze wyszło bo mi pierwsze żaby się podobają )
potem już słabiej
zwierzaki słabo kontrastują z tłem przez co się nie wyróżniają - wąż jeden z ostatnich z dupy strony złapany że tak to określe.. a szkoda bo byłby fajny strzał...
Ogólnie zastój mały na forum nastał...
także bądź cierpliwy .. może ktoś jeszcze się wypowie
dawno temu - canon A510
Po pierwsze tak jak pisała gulasz, za duzo fot jak na jednego posta.
10 - IMO kadr pionowy bylby ciekawszy
Zabki fajne, szkoda ze na 13 czubek nosa nieostry.
Na 19 troszke bardziej bym uciał gore i prawa strone.
na 21 i 22 brakuje mi światła
ponad to 22 czułki wyszły z GO - szkoda
ogólnie kadry trafione - ale do mnie najbardziej przemawia 20 - choć nie powala - (lubie macro żylety a tu tego nie ma jeszcze)
było tu sporo mistrzów macro - więc musisz jeszcze sporo poprawcować żeby ich "pobić"
choć wiem że nie o to chodzi
ale już trochę widziałam więc ocenia się przez pryzmat tego
i rozumiem ze chcesz wrzucać więcej na raz - dużo osób tak miało na początku pobytu na forum
dawno temu - canon A510
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum