kolejne mi się podoba ale jeszcze wrócę do poprzedniego , bo troszkę sie pośmiałem wczoraj, jak dla żony pokazałem. A Ona mówi toż to jak znaczek windowsa na wygaszaczu ja się pytam, gdzie Ty widzisz tego windowsa? Agnieszka na to, no zobacz jak faluje
Wiek: 27 Dołączył: 05 Sie 2007 Posty: 803 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 1:07 pm
Szymon, powiedź gdzie dokładnie trafiłeś by uwiecznić tę chwilę? Kiedyś trochę Jury rozjechałem rowerem i przypominam sobie podobne miejsce, falujące pagórki. Miejsce jet przed Zawierciem czy w południowej częśći?
tak się zapatrzyłam rano, że zapomniałam się wypowiedzieć..
A zdjęcia cóż można dodać do tych pochlebstw - zachwycają
mam nadzieje ze sporo tego jeszcze nam pokażesz
_________________ Olympus e510
dawno temu - canon A510
moze troche poniewczasie, ale 119 rozwala!!!!!, naprawdę mocno przyciągnęło mój wzrok, chciałbym kiedyś ustrzelić coś tak multiklimatowego, tu jest i swiatło i cienie, a wszystko łądnie ze sobą zgrane. gratulaje
_________________ Olympus E-510 14-42mm 3.5-5.6 + 40-150mm 4-5.6 cokin z szarą połówką jakieś tam duperele, gdzieś się wala H1
Oba powalają na kolana.
Ciekawi mnie jedno ile czasu produkowałeś taką zadymę
Pozdrawiam
_________________ Fuji S9600 + Raynox 202 + inne drobiazgi
Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum