Dwójka najlepsza, ale coś się linia horyzontu zakrzywiła. Pozostałe dwa również mi się podobają, ale już nie tak jak tamto. Poza tym, ja mam lekkie zboczenie jeśli idzie o b&w
_________________ Nikon D70s + Nikon N8008 + Sigma 10-20 f/4-5,6 + Tokina 28-70 f/2,6-2,8 AT-X PRO + Nikkor 50 1,8D + Helios 2/58 + Biometar 2,8/80 MC+ Sherpa 250r + Lowepro nova 3 AW + inne niezbędne rzeczy
Aż tak wiało na tych wczasach że aparatu nie potrafiłaś prosto utrzymać ?
5 była by dużo lepsza gdyby nie centralnalinia horyzontu. Ogólnie miłe dla oczu
_________________ Człowiek jest wielki, nie przez to, co ma, lecz przez to kim jest,
nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!
Aż tak wiało na tych wczasach że aparatu nie potrafiłaś prosto utrzymać ?
smiej sie qrde... nie wiem czy ja mam cos z oczami czy cos z aparatem, ale robilam tyle zdjec i na przynajmniej polowie wychodizlo krzywo... juz tak kombinowalam ze dramat... i qrde dalej nie wiem co jest...
ale to jednak chyba cos z moimi oczkami, jak mialam poprzedni aparat bylo podobnie
Mnie też się podoba . A co do krzywizn, to da się to poprawić w PSuju, można tam obracać kadry. Może w jakimś innym też, ale nie szukałem zbytnio. W Photofiltre możesz wpisać, o ile stopni, ale nie masz podglądu na żywo.
_________________ Nikon D70s + Nikon N8008 + Sigma 10-20 f/4-5,6 + Tokina 28-70 f/2,6-2,8 AT-X PRO + Nikkor 50 1,8D + Helios 2/58 + Biometar 2,8/80 MC+ Sherpa 250r + Lowepro nova 3 AW + inne niezbędne rzeczy
No siostra krzywey kadr już bym zrozumiał i przebolał, ale czemu znów tak centralnie ??
Pozwoliłem sobie delikatnie poprawić. Co Ty na TO Małe ale musiałem cropa zrobić
_________________ Człowiek jest wielki, nie przez to, co ma, lecz przez to kim jest,
nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum