Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 12:40 pm
He. Tak oglądam to mniej więcej 85% ludzi 40+ . 15% ludzi 3-15 .
Heh gdzie ta młodzież
Bez obrazy green. Może te zdjęcia sprzedajesz moherom, ale dla mnie nie ma co pokazywać w tych zdjęciach. Dla mnie to wygląda jak jakiś reportaż z początku lat 90 tych. Kompletnie mi się nic nie widzi w tych zdjęcia - nie tachnika i nie ta sekta .
Ale przynajmniej pokazałeś mi jaki polski kościół jest daremny. 99% ludzi na tym reportażu wygląda jakby całe życie ich maltretowali, zero zadowolenia czy promyka szczęścia.
_________________ ' Iść Swoją Drogą Nie dać Satysfakcji Wrogom '
kucza21, ja pożegnałem się z czarną sekta kilkanascie lat temu teraz jestem w opozycji
co do twoich uwag to masz rację, mimo że Niedziela Palmowa to wesołe święto a nikt nie "klaskał uszami" młodzieży nie było bo pewnie w jeden z pierwszych ciepłych weekendów pojechaeli na pomościk z kufelkiem napoju bogów
co do fot z ubiegłej epoki - w tej instytucji tez nic epokowego się nie wydarzyło
Wiek: 45 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 759 Skąd: Warszawa-BEMOWO
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 9:13 am
greenshadow napisał/a:
tam trzeba pojechać jak nie ma Tłumu parafian, same okolice są interesujące
Ale parafianie są integralną częścią tego miejsca...może to tak po prostu wygląda, że ludzie mają takie miny...osobiście odbieram foty bardzo naturalnie, mam podobne obserwacje w tym temacie...A MOHEREM to będzie niestety każdy to tylko kwestia czasu
- dokładnie, ale mimo to najbardziej z tej serii mi się to zdjęcie podoba. acz osobiście jestem zdystansowany do focenia wszlkiej maści kwiatków. cała seria 'ujdzie', że tak powiem, ciekawa kolorystyka
_________________ Olympus E-510 14-42mm 3.5-5.6 + 40-150mm 4-5.6 cokin z szarą połówką jakieś tam duperele, gdzieś się wala H1
- dokładnie, ale mimo to najbardziej z tej serii mi się to zdjęcie podoba. acz osobiście jestem zdystansowany do focenia wszlkiej maści kwiatków. cała seria 'ujdzie', że tak powiem, ciekawa kolorystyka
tam było ciemno
parametry
ISO 200
F 2,0
t: 1/40sek
Wiek: 27 Dołączył: 05 Sie 2007 Posty: 803 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 11:24 pm
Kurde Green, mam wrażenie, że spędzasz ponad połowę dnia z aparatem przy ręku ( chce się tego nauczyć jeśli tak robisz ;D ) To są zdjęcia z Twojej bogatej przeszłości z którymi jeszcze nigdy się nie dzieliłeś czy po prostu na codzień wypełniasz odległej historii przebyte wspomnienia a może jedynie robisz to co uwielbiasz?
W każdym zdjęciu widać jakiś zamysł, zamiar ( szkoda, że nie opisujesz co nimi jest , coś co wydaje Ci się ..przynajmniej w wersji forumowej warte ukazania, mimo, że są z oddali sprawiają wrażenie raczej zwykłych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum