Wysłany: Pon Gru 17, 2007 11:02 pm Dni Andrego - 31-11-2007 01,02-12-2007 w Hotelu Morawiec
Heja!
Wita was DJ Żarówka - odbył się dnia 31-11-2007 i 01,02-12-2007 Dni Andrego w Hotelu Morawiec - jako ze dysponowaliśmy najnowszymi zdobyczami techniki - zobaczcie o co cho.
Z tej strony Pan Tygrys vel. Duży i czarny... aparat.
Zdobycze techniki umożliwiły rejestrację, obrazu, dźwięku, a nawet promieniowania, któe wytwarzała w tych dniach lodówka w HoteluMorawiec. Zapraszam do oglądania:
Tu Duże Dziecko vel rozwydrzony bachor. Potwierdzam wszystko co zostało powiedziane. Jeszcze nie zrzuciłem z mojego lustra by Nokia fotek, ale jak to uczynie odrazu ujrzą światło dzienne
_________________ Człowiek jest wielki, nie przez to, co ma, lecz przez to kim jest,
nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!
rjedlinski, dziecko drogie, taka późna pora a ty jeszcze nie śpisz? Dzieci w Twoim wieku juz dawno w łóżkach Ja swoje foty straciłem w boju, niewiele się uratowało ale co znajdę to zapodam
_________________ C 30D + C 85mm/1.8 + C 50mm/1.8 + C 18-55mm/3.5-5.6 http://www.michalostruszka.pl - moje zdjęcia, zapraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum