Wysłany: Sob Lis 17, 2007 11:29 am [canon A720] okrojona wersja?
Na wstepie witam wszystkich uzytkownikow forum
Stalem sie posiadaczem tytularnego aparatu i mam male pytanko.
Otóz przy probie wykonania zdjec seryjnych , postepujac zgodnie z instrukcja zauwazylem iz na wyswietlaczu mojego aparatu brakuje tej funkcji , ktora widnieje na zdjeciu instrukcji.
Oto ona:
http://i2.tinypic.com/89ul9vs.jpg
Dziekuje za odpowiedzi
Pozdrawiam,
Kurcze, nie wiem czy x50 to wystarczająca karta do zdjęć seryjnych. Jest to pewnie Kingston Elite Pro z prędkością zapisu 7,7 MB/s. Teoretycznie powinno to wystarczyć do zdjęc seryjnych, ale jeśli masz możliwośc, to sprawdź z szybszą kartą (np. x100). Obniż też rozdzielczość zdjęc o połowę i zobacz czy pomogło. Jeśli problem zniknie, to musisz dokupić szybszą kartę, jeśli problem nie zniknie, to znaczy, że pies jest gdzie indziej pogrzebany
mottlauspucke, a w jakim trybie fotografujesz? czy nie jest to przypadkiem automat albo jakis tryb tematyczny? i czy w tym trybie zdjecia seryjne nie sa przypadkiem zablokowane?
_________________ | www.epicure.pl | searching low for a higher truth |
Tak jest. Okazuje sie ze w trybie auto ta funkcja nie istnieje. Cóz, chyba troche kompromitacja, mam nadzieje ze pierwsza i ostatnia
Dziekuje za wskazowke
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum