Wysłany: Sob Paź 06, 2007 11:11 pm Aparat Fujifilm S5700
WITAM !!! MAM TAKI PROBLEM:ZAKPUPILEM APARAT CYFROWY FUJIFILM S5700 I NIE MOGE GO ZAINSTALOWAC;/ NAJPIERW TAK JAK ZGODNIE Z INSTRUKCJA ZAINSTALOWALEM OPROGRAMOWANIE GDY OPROGRAWOWANIE SIE ZAINSTALOWALO FINEPIXVIEWER TO POPROSILO O RESTART KOMPA , ZRESETOWALEM KOMPA I GDY SIE URUCHOWMIL PO RAZ KOLEJNY WYSKOCZYL KOMUNIKAT NA PLNASZ INSTALLATION HAS BEEN COMPLETED I POPROSILO I PODLACZENIE APARATU DO KOMPUTERA GDY TO ZROBILEM WYSKOCZYLA CHURKA KREATOR DODAWANIA SPRZETU ZE WYKRYLO NOWY SPRZET I DALEM TAM DALEJ I ZACZELO INSTALOWAC W TYM KREATORZE NAGLE STANELO I POPROSILO O PLIK : PTPUSB.DLL Z PLYTY WINDOWS XP. WLOZYLEM PLYTE I I WGRALEM TEN PLIK INSTALACJA SIE ZAKONCZYLA ALE APARAT JAK PODLACZAM TO MI NIE WYKRYWA TYLKO W MENADZERZE URZADZEN JEST WIDOCZNY APARAT ALE Z IKONAKĄ WYKRZYKNIKU W TAKI ZOLTYM KOLKU I NIE WIEM CO TA MA ZNACZYC , MAM WINDOWS XP , BARDZO PROSZE O POMOC W ROZWIAZANIU MOJEGO PROBLEMU BARDZO MI NA TYM ZALEZY. z GORY WIELKIE DZIEKI.
No wlasnie nie mam ale nie wierze raczej zeby sp2 rozwiazal ten problem i tak poprosi o ten plik ptpusb ;/ ale sprobuje. No i chcialem zainstalowac tego service packa 2 i stanela mi instalacja na poczatku na czynnosci sprawdzanie miejsca na dysku i procesow urchamiania cos takiego czekalem kilkanascie minut i nic nie chcialo dalej isc probowalem dwa razy i nic a zajelo mi to miejsce na dysku podwojnie i nie wiem jak zwwolnic teraz to miejsce po tej nie udanej instalacji sp2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum