Aparaty cyfrowe instrukcje obsługi kamery cyfrowe forum fotograficzne
 Aparaty cyfrowe  Galeria    Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: traveler-5
Pon Gru 03, 2007 11:26 am
Aparat Fujifilm S5700
Autor Wiadomość
grzesiek1987 

Wysłany: Sob Paź 06, 2007 11:11 pm   Aparat Fujifilm S5700

WITAM !!! MAM TAKI PROBLEM:ZAKPUPILEM APARAT CYFROWY FUJIFILM S5700 I NIE MOGE GO ZAINSTALOWAC;/ NAJPIERW TAK JAK ZGODNIE Z INSTRUKCJA ZAINSTALOWALEM OPROGRAMOWANIE GDY OPROGRAWOWANIE SIE ZAINSTALOWALO FINEPIXVIEWER TO POPROSILO O RESTART KOMPA , ZRESETOWALEM KOMPA I GDY SIE URUCHOWMIL PO RAZ KOLEJNY WYSKOCZYL KOMUNIKAT NA PLNASZ INSTALLATION HAS BEEN COMPLETED I POPROSILO I PODLACZENIE APARATU DO KOMPUTERA GDY TO ZROBILEM WYSKOCZYLA CHURKA KREATOR DODAWANIA SPRZETU ZE WYKRYLO NOWY SPRZET I DALEM TAM DALEJ I ZACZELO INSTALOWAC W TYM KREATORZE NAGLE STANELO I POPROSILO O PLIK : PTPUSB.DLL Z PLYTY WINDOWS XP. WLOZYLEM PLYTE I I WGRALEM TEN PLIK INSTALACJA SIE ZAKONCZYLA ALE APARAT JAK PODLACZAM TO MI NIE WYKRYWA TYLKO W MENADZERZE URZADZEN JEST WIDOCZNY APARAT ALE Z IKONAKĄ WYKRZYKNIKU W TAKI ZOLTYM KOLKU I NIE WIEM CO TA MA ZNACZYC , MAM WINDOWS XP , BARDZO PROSZE O POMOC W ROZWIAZANIU MOJEGO PROBLEMU BARDZO MI NA TYM ZALEZY. z GORY WIELKIE DZIEKI.

jerzyf

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 12:11 am   

A masz do tego XP wgrany SP2 ?, bo to właśnie on rozwiązuje problem złej wspólpracy z USB.

sonny21gr 
Canon A610

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 6:19 pm   

ale Cie zagieli Grzesiek, wylacz capslock ;)

grzesiek1987 

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 6:25 pm   

No wlasnie nie mam ale nie wierze raczej zeby sp2 rozwiazal ten problem i tak poprosi o ten plik ptpusb ;/ ale sprobuje. No i chcialem zainstalowac tego service packa 2 i stanela mi instalacja na poczatku na czynnosci sprawdzanie miejsca na dysku i procesow urchamiania cos takiego czekalem kilkanascie minut i nic nie chcialo dalej isc probowalem dwa razy i nic a zajelo mi to miejsce na dysku podwojnie i nie wiem jak zwwolnic teraz to miejsce po tej nie udanej instalacji sp2.

epicure 
Moderator

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 9:21 pm   

a windows oryginalny?

grzesiek1987 

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 9:37 pm   

Tak oryginalny , tu nie chodzi o to ze to niby cos z kluczem produktu tylko wiesza sie na instalacji.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi